Nytt el och nya elinstallationer

Nytt el och nya elinstallationer

Electrician changes the light bulb, handyman

Ny el och nya elinstallationer hos Elinstallatör.nu

Auktoriserad elektriker som tar hand om både stora och små elinstallationer i hela Storköpenhamn. Det spelar ingen roll för oss om det handlar om några lampor som ska monteras eller om det är nya elinstallationer i ett kök som ska monteras. Vi tar hand om alla nya elinstallationer som kommer in. Saknar du jordad el och säker el så jobbar vi med uppgraderingar, ny elinstallation och säker el med jordanslutning

Jordförbindelse i förhållande till nytt el och nya elinstallationer

Ett jordat elektrikersystem skickar överskottsel i marken om det finns ett elfel. Denna jordfelsbrytare förhindrar och skyddar människor från elektriska stötar och förhindrar skador på hemelektronik.

Elektricitet flyttar vägen för minsta motstånd. Om en apparat som en brödrost går sönder kan elektricitet flöda på metallen utanför brödrosten. Att röra vid den kan resultera i en allvarlig chock, orsaka skada eller till och med dödsfall. Men om det elektriska systemet är jordat och brödrosten är ansluten med tre ben, kommer elen inte att flöda till utsidan av brödrosten. Istället kommer det att flyta genom den tredje grenen tillbaka in i ledningarna och ofarligt ner i marken.

Skydda dig själv och din elektronik med säker el och få nytt el och nya elinstallationer

Jordad el skyddar inte bara människor utan även känslig elektronik. Utan jordanslutning kan din el förkorta livslängden för datorer, telefoner, kylskåp, ugnar, mikrovågsugnar och andra apparater.

Bästa skyddet för dig själv och din elektronik = nya elinstallationer

Det bästa skyddet för din elektronik och apparater är ett jordat elsystem. De flesta apparater och elektriska enheter inkluderar “smarta” komponenter som är elektroniska och därför kan skadas av överspänningar. Till exempel har dagens torktumlare sinnen när kläderna är torra. Detta ger bekvämlighet men också sårbarhet för elektriska överspänningar. Föreställ dig kostnaden om många av dina apparater, datorer, skrivare etc. skulle utplånas av en stor elektrisk våg.

Auktoriserad elektriker hjälper dig med uppgradering och elrenovering samt ny elinstallation, nya elinstallationer kan vara t.ex;

  • Nytt el i köket
  • Nytt el för extra belysning
  • Komplett elrenovering och nytt el
  • Ny elcentral eller RCD-relä
  • Extra uttag mm.
 

Kontakta och för ny el eller mer info om ny elinstallation i Köpenhamn;

Picture of Elinstallatør København

Elinstallatør København

Her du et spørgsmål eller kommentarer, så er du varmt velkommen til at kontakte os via vores kontakt formular, eller skrive en kommentar her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.